L-Soft L-Soft
ProductsDownloadSupportCorporateCustomersNewsContactContact L-Soft
Print Page

Fibrom-L, e-gemenskap för fibromyalgi vinner LISTSERV Discussion Award


Stockholm, 20 september 2005 – I dag meddelar L-Soft, den ledande leverantören av mjukvara för e-postlistor och e-postmarknadsföring, att vinnaren av LISTSERV Discussion Award i årets upplaga av tävlingen LISTSERV Choice Award är diskussionsforumet FIBROM-L.

FIBROM-L använder LISTSERV, L-Softs programvara för hantering av e-postlistor, för att sammanföra över 1000 personer som är drabbade av sjukdomen fibromyalgi. Listmedlemmarna finns huvudsakligen i Nordamerika, Europa och Australien. I detta diskussionsforum kan de diskutera med och stötta varandra samt förmedla viktig information om sjukdomen. Fibromyalgi är en komplicerad och ofta missförstådd sjukdom som orsakar kronisk smärta och trötthet i samband med neurologiska, muskulära och skelettrelaterade problem.

LISTSERV Discussion Award är det första priset som tillkännages i 2005-2006 års upplaga av LISTSERV Choice Awards. Tävlingen etablerades 2004 i samband med L-Softs 10-årsjubileum och har som syfte att lyfta fram kunder som använder företagets produkter på ett utomordentligt sätt. I årets upplaga finns fyra kategorier: LISTSERV Discussion Award, LISTSERV Newsletter Award, LISTSERV Announcement Award och LISTSERV Innovation Award.

För mer information, besök: www.lsoft.se/news/choiceawards.asp. Nomineringar till nästa pris, LISTSERV Newsletter Award, är välkomna. Alla som prenumererar på ett nyhetsbrev som publiceras med hjälp av LISTSERV har rätt att nominera. Nomineringsformulär finns på www.lsoft.se/news/choiceawards_form.asp.

För att läsa mer om Fibrom-L, besök:
fmscommunity.org/fibromlhelp.htm

För att läsa ett utförligt pressmeddelande på engelska, vänligen besök:
www.lsoft.se/news/choice2005-1.asp.


Om L-Soft

L-Soft specialiserar sig på mjukvara och outsourcingtjänster för hantering av e-postlistor och e-postmarknadsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt LISTSERV används sedan 1986 för nyhetsbrev, diskussionsgrupper samt individanpassade e-postutskick. Med LISTSERV Maestro, L-Softs mjukvara för e-postkampanjer och responsmätning, kan kampanjer enkelt mätas, analyseras och förbättras. L-Softs produkter kännetecknas av marknadens bästa prestanda, pålitlighet och skalbarhet. Med mer än 110 miljoner prenumeranter världen över hittar vi kunder såsom KREAB, Ledarna, Moderaterna, Statskontoret, SUNET och Uppsala universitet. L-Soft har kontor i Sverige, USA, England och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Prenumerera på L-Softs nyhetsbrev och pressmeddelanden på: www.lsoft.com/contact/optin.asp

För ytterligare information vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
Tel: 08-50709911
Mobil: 070-5348792
E-post: outi@lsoft.se


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.
All other trademarks, both marked and not marked, are the property of their respective owners.
See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

Related Links


Latest News

Newsletter

US EU

Press Releases

US EU

Press Articles

US EU

Press Info

US EU

LISTSERV Choice Awards

LISTSERV CommunityLISTSERV Choice AwardsLISTSERV at Work NewsletterLegalSite Map