L-Soft L-Soft
ProductsDownloadSupportCorporateCustomersNewsContactContact L-Soft
Print Page

Internationell tävling för e-postlistor

L-Soft lyfter fram positiva tillämpningar av e-post genom LISTSERV Choice Awards


Stockholm, 1 oktober, 2008 – E-postlistor används flitigt världen över som en modern, ekonomisk och flexibel kommunikationskanal för diskussionsgrupper, nyhetsbrev och andra informationsutskick. I dag meddelar L-Soft, från sitt huvudkontor i Stockholm, att den årliga tävlingen för e-postlistor fortsätter till sitt fjärde år. Tävlingen startade 2004 när mjukvaruföretaget L-Soft firade sitt 10 årsjubileum. LISTSERV® e-postlistor däremot har funnits sedan 1986 och därmed är användarbasen bred och omfattar i princip hela världen.

– E-postlistor berör, överraskar och visar hur mycket kraft det finns i gruppkommunikation på Internet, säger Eric Thomas VD på L-Soft. Tidigare år har vi sett hur utomordentliga e-postlistor hjälper till allt från att lösa brott, bota cancer, skapa kunskapsnätverk mellan amningsrådgivare och forum för deckarälskare. Vi vill fortsätta att lyfta fram positiva användningar av e-postlistteknologi, tillägger Eric Thomas.

E-postlistor räknas till de tidiga sociala webbmedierna. De har förenat människor för kommunikation kring intressen, problem och kunskapsöverföring över två decennier, något som fortsätter än idag. Många e-postlistor har blivit aktiva communities med sina egna särpräglar och specialområden.

Nomineringsperioden till den internationella tävlingen, LISTSERV Choice Awards, är öppen från den 1 oktober 2008 till den 1 april 2009. Alla typer av LISTSERV e-postlistor kan nomineras och alla e postlistentusiaster är välkomna att vara med och rösta fram finalisterna. L-Soft utger vinnaren, en e-postlista som medför positiva resultat för sin organisation och listmedlemmar samt visar en utomordentlig tillämpning av e-postlistteknologi.

Nomineringar till tävlingen görs på:
www.lsoft.com/news/choiceawards.asp

Deltagarna kan följa tävlingen via L-Softs kundnyhetsbrev och via den sociala nätverkssajten Facebook:
www.lsoft.com/news/newsletter-eu.asp
www.new.facebook.com/pages/LISTSERV/52566892488

Om L-Soft

L-Soft, som grundades 1994, specialiserar sig på e-postlistteknologi för nyhetsbrev, diskussionslistor samt opt-in e-postmarknadsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt, e-postlisthanteraren LISTSERV®, har använts sedan 1986. Idag har LISTSERV e-postlistorna mer än 100 miljoner prenumeranter världen över. År 2008 markerar 15-årsjubileet för dubbel opt-in funktionen. L-Soft har kontor både i Europa och USA. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Prenumerera på L-Softs nyhetsbrev och pressmeddelanden på: www.lsoft.com/contact/optin.asp.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
E-post: pressinfo@lsoft.se
Tel: +46-8-50709911
Mobil: +46-70-5348792


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.
All other trademarks, both marked and not marked, are the property of their respective owners.
See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

Related Links


Latest News

Newsletter

US EU

Press Releases

US EU

Press Articles

US EU

Press Info

US EU

LISTSERV Choice Awards

LISTSERV CommunityLISTSERV Choice AwardsLISTSERV at Work NewsletterLegalSite Map