L-Soft L-Soft
ProductsDownloadSupportCorporateCustomersNewsContactContact L-Soft
Print Page

L-Soft lanserar högpresterande e-postserver

Samarbete med ledande företag inom e-postserverteknologi vässar L-Softs produktlinje


Stockholm, 10 april 2006 – L-Soft, företaget bakom LISTSERV® som är den första mjukvaran för hantering av e-postlistor, lanserar idag sin nya e-postserver HDMail. Det är en kraftfull e-postserver som utvecklats i samarbete med det amerikanska e-postteknologiföretaget StrongMail. HDMail är anpassad för att kombinera styrkan och prestandan från LISTSERV med hastigheten och leveransbarheten från StrongMails e-postserverteknologi.

- Många företag utkontrakterar sina e-postleveranser på grund av komplexiteten och betydelsen som leveransbarheten innebär. Trots att utkontraktering är tveklöst det dyrare alternativet, delegeras besväret med optimering av leveransbarhet till professionella på området. Med HDMails direkta uppdateringar kan du ladda ner best practice rules från L-Soft till din egen maskin och få det bästa av två världar, säger Eric Thomas som är L-Softs grundare och VD. Vi ska arbeta med StrongMail för att göra HDMail till den bästa e-postservern på marknaden.

L-Soft erbjuder HDMail som mjukvarulicens men kommer även att erbjuda en paketlösning med både hårdvara och mjukvara i ett. HDMail är optimerad för att samverka med hela L-Softs produktfamilj som är baserad på produkten LISTSERV. HDMail säljs tillsammans med de produkterna.

HDMails huvudfunktioner:

Enastående prestanda: HDMail kan leverera mer än 1 miljon utgående och 2 miljoner inkommande meddelanden per timme och per server.

Smart studshantering: HDMails studsfilterdefinitioner ger detaljerad information om studsar och anledningarna till dem för att på så sätt hjälpa till att hålla listorna rena.

Åtskild sändning: HDMail maximerar dina utskick till olika internetleverantörer genom att anpassa hastighet och routingmöjligheter enligt internetleverantörernas preferenser.

Support för autentiseringsstandarder: HDMail ger support för alla ledande autentiseringsstandarder, såsom Sender ID, SPF och DomainKeys/DKIM.

Direktrapporter: HDMail följer e-postutskicket och erbjuder direktrapporteringsmöjligheter, exempelvis för prestanda- och felrapporter per mottagare, utskick eller domän.

Hantering via webbgränssnitt: HDMail erbjuder ett användarvänligt webbgränssnitt för hanteringen av e-postutskick. Hanteringen kan även ske via kommando.

För mer information om HDMail, besök:
www.lsoft.se/products/hdmail.asp


Om L-Soft

L-Soft specialiserar sig på mjukvara och outsourcingtjänster för hantering av e-postlistor och e-postmarknadsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt LISTSERV används sedan 1986 för nyhetsbrev, diskussionsgrupper samt individanpassade e-postutskick. Med LISTSERV Maestro, L-Softs mjukvara för e-postkampanjer och responsmätning, kan kampanjer enkelt mätas, analyseras och förbättras. L-Softs produkter kännetecknas av marknadens bästa prestanda, pålitlighet och skalbarhet. Med mer än 110 miljoner prenumeranter världen över hittar vi kunder såsom Svenskt Näringsliv, TV4, Moderaterna, Nacka Kommun, Uppsala universitet, Ledarna och Naturhistoriska Riksmuseet. L-Soft har kontor både i Europa och USA. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Prenumerera på L-Softs nyhetsbrev och pressmeddelanden på: www.lsoft.se/contact/optin.asp

För ytterligare information vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
Tel: 08 50 70 99 11
E-post: outi@lsoft.se


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.
All other trademarks, both marked and not marked, are the property of their respective owners.
See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

Related Links


Latest News

Newsletter

US EU

Press Releases

US EU

Press Articles

US EU

Press Info

US EU

LISTSERV Choice Awards

LISTSERV CommunityLISTSERV Choice AwardsLISTSERV at Work NewsletterLegalSite Map